Om oss

Allt inom personligt skydd!

Om oss:

Centrum Manufaktur AB är ett familjeföretag i tredje generation som verkat inom klädhandel sedan 1948.

Vid sidan av vårt arbetsskyddssortiment så har vi vår butik och kontor i centrala Alingsås.

Vi har både små och stora kunder som finns dels lokalt men även på andra orter i Norden.

Ett enormt sortiment!

Vi samarbetar med marknadens absolut starkaste och bästa leverantörer inom sitt område. Vi har närmare 18 000 artiklar i sortimentet bara på skyddsproduktsidan.

Vi har lång erfarenhet!

Vårt företag är ett familjeföretag som grundades 1948 av Jörgen Nilssons farfar. Vi har erfarenhet av att arbeta med stora kunder och speciella förfrågningar.

Brodyr & tryck Att synas är viktigt och syns man inte finns man inte! Vi har fullservice på alla tänkbara alternativ inom applicering av Er logotyp eller annat budskap på i stort sett vad som helst. Brodyr, Screentryck, transfertryck, UV-Digitaltryck, lasergravyr, etsning, prägling, tampotryck. Inbränning av tryck på keramik, porslin och glas samt metalliska material allt beroende på vad som skall förädlas.

Vi skräddarsyr Beroende på vad Ni skall använda produkterna till hjälper vi Er att ta fram de mest optimerade produkterna till Er vad gäller användningsområde, passform, slitstyrka och till bästa pris.

Saknar Du något? Fråga oss!  Vårt mål är att du inte skall behöva ha för många leverantörer. Våra kunder har insett nyttan med att ha en stabil leverantör av allt. Samfakturerat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *